L’ACAPS Wilaia Alt Penedès participarem a la XV Festa de la Solidaritat

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès participarem a la XV Festa de la Solidaritat que tindrà lloc el proper dissabte 25 d’octubre, de 17:30 a 21:00 hores a la Plaça de la Vila, de Vilafranca.     Tríptic de la festa

Les entitats de Vilafranca que treballen en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament, així com en el camp de la sensibilització, presentaran a la ciutadania les activitats i projectes en marxa i faran lectura d’un manifest.

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès et convidem a visitar el nostre estand per compartir una bona estona i on et podrem informar del projectes i les activitats que organitzem en suport al poble sahrauí.

Les organitzacions participants serem: ACAPS Wilaia Alt Penedès – Amnistia Internacional Penedès – Associació d’Amics de Puerto Cabezas – Associació Alkantara – Creu Roja Alt Penedès – Entrepobles Penedès – EqualMón – Grup Tercer Món – Mans Unides – La Llum del Nord – Sindicalistes Solidaris – Suport Tibet.

També hi participaran:

L’alumnat de l’Escola Arsenal, presentant la Mostra de Curtmetratges del projecte Vilafranca Roda Solidaritat 2013 -14.

L’alumnat del PFI “La Forquilla” del Servei de Formació i Ocupació (La Fassina) que presentarà una mostra gastronòmica del seu programa “Cuines del Món”.

La Fundació “Tus ojos” que presentarà el programa Vilafranca Roda Solidaritat 2014 – 15 en el qual participaran l’Escola Arsenal i l’Institut Milà i Fontanals.

Músics del col·lectiu Col-Mu de Vilafranca amb música en viu.

Els centres d’esplai de Vilafranca, convocats per Creu Roja de l’Alt Penedès que posaran en marxa el joc CIUTAT 10 dedicats als Drets Humans a la ciutat.