Termes de referència: Contracte de serveis desenvolupament web

10/02/21 | Termes de referència

PRESTACIÓ DE SERVEIS: Disseny i programació d’un portal web e-learning

Data límit de presentació de la candidatura: 21/02/2021

ANTECEDENTS

Des de la seva creació com associació l’any 1983 i la seva posterior reestructuració com a Federació l’any 2011, La Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí (ACAPS) hem centrat el nostres esforços en construir una pau justa i defensar els Drets Humans del poble sahrauí.

Desenvolupem projectes de recolzament a la població sahrauí als camps de refugiats de Tinduf i als territoris ocupats pel regne del Marroc. Difonem i denunciem la situació del poble sahrauí, la vulneració de drets que pateix i la inacció internacional en la resolució del conflicte i realitzem incidència política per tal d’aconseguir que les administracions públiques es posicionin a favor del poble sahrauí.

Tots els nostres projectes es centren en el poble sahrauí, que és el titular reconegut, d’acord amb les resolucions de les Nacions Unides, de tots els drets inherents a un procés de descolonització i el dret a la celebració d’un referèndum d’autodeterminació, i la normalització de les seves vides, amb la possibilitat real d’exercir tots els drets, i acabar amb les situacions d’exili, refugi i ocupació il·legal. Molts d’aquests projectes tenen una base triple de treball amb participació de persones i entitats provinents dels territoris ocupats, dels campaments de refugiats i de la diàspora.

JUSTIFICACIÓ DEL SERVEI

La majoria de les nostres intervencions han comptat i compten amb un alt component formatiu amb l’objectiu de facilitar l’apoderarament i la capacitació de la societat civil sahrauí per tal de contribuir a avançar en la recerca d’una solució al conflicte basada en un enfoc de Drets Humans, l’equitat de gènere i la construcció de la pau.

La situació de pandèmia ha fet visible la necessitat de comptar amb un portal formatiu digital que ens permeti oferir a la societat civil sahrauí totes les nostres formacions, les passades i les incloses en els projectes en execució, adaptades a la “nova normalitat, de forma segura i sostenible. Els materials de totes les formacions estaran disponibles en castellà, anglès i àrab per tal de garantir l’accesibilitat de la població destinatària.

DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DE SERVEIS

Objectius de la prestació de serveis:

Aquesta prestació de serveis té com a objectiu el disseny i implementació d’un portal web de formació que permeti la facilitació de les diferents formacions realitzades per ACAPS al llarg dels anys i les pendents d’oferir incloses en els projectes actualment en execució. El portal ha de permetre la pujada de vídeos i materials formatius així com la realització d’avaluacions i contemplar un espai personal per a cada alumne on poder realitzar exercicis i reunions de seguiment.

Objectius específics:

 • Definir juntament amb la comissió de gestió i seguiment del projecte l’arquitectura i disseny del portal web de formació.
 • Configurar i implementar el sistema d’administració de continguts d’acord amb el disseny gràfic i l’estructura dels continguts prèviament establerts.
 • Realitzar la càrrega del contingut estàtic i dinàmic del portal d’acord amb la informació que sigui identificada per a la seva publicació.
 • Carregar tots els continguts nous al portal i validar la seva operació, funcionalitat i usabilitat.
 • Traslladar el contingut de les formacions realitzades anteriorment al nou portal web.
 • Proveir una guia senzilla o manual d’ús tècnic per a l’administració del portal web i la càrrega de nous continguts.
 • Capacitar a les persones que formen part de la comissió de gestió i seguiment del projecte per a l’administració del portal web.

Temporalitat

Es preveu que la prestació de serveis tingui una durada de dos mesos.

 • En tot cas el portal haurà d’estar en funcionament el 20/03/2021.
 • Els materials de les formacions anteriors que facilitarà ACAPS hauran d’estar pujats al portal com a màxim el 20/04/2021.

Requisits

La persona o entitat seleccionada haurà de presentar un currículum o resum de serveis executats que acrediti fefaentment la seva capacitat i experiència en el disseny i implementació de portals web formatius.

 • Experiència comprovable en el desenvolupament de sistemes d’informació
 • Es valorarà l’experiència en el disseny de portals web per a ONG, xarxes o moviments socials
 • Disponibilitat immediata

Com postular a aquesta oferta: 

 • Enviar currículum o portfolio que demostri l’experiència en projectes similars
 • Metodologia de treball i calendari
 • Pressupost

Retribució:

La remuneració prevista per aquesta prestació de serveis és d’un màxim de 4.000 € (impostos inclosos)

La data límit per a la presentació de candidatures és el 21/02/2021

Enviar les candidatures a: federacio@acaps.cat

Per a qualsevol dubte al respecte d’aquesta oferta es poden realitzar consultes al correu federacio@acaps.cat o trucant al 619614938 (De dilluns a divendres de 9 a 18h)

Escriure el títol següent en l’assumpte del mail: Contractació desenvolupament portal web e-learning.